Door de operatie heb ik sinds die tijd dus ook geen Schildklier meer en zal dus hormonen die normaliter de Schildklier produceert (Levothyroxine) op een kunstmatige manier  moeten krijgen, dus in tabletvorm en wel Thyrax Duotabs zoals vele lotgenoten. Dit is een medicijn waar ik en waarschijnlijk meerdere patiënten goed op reageren.

Ik altans wel, heb een aantal jaren euthyrax geslikt, maar werd daar alleen maar trager en depressiever van, heb aan mijn huidige huisarts gevraagd of ik niet weer terug mocht op de Thyrax Duotabs, want in de euthrax bleek een extra bestandsdeel in verwerkt was dat de levothyroxine juist tegen werkte.

Dat bestandsdeel is niet bij de Thyrax Duotabs verwerkt. 

Alleen komen ik en mijn lotgenoten tussen nu en drie maanden in de problemen, doordat de Fabrikant Aspen zo nodig moet verhuizen naar Duitsland en daardoor heeft verzuimd om de voorraad medicijnen op peil te houden.

Dit heeft voor ons als patiënten hele nadelige gevolgen als we deze medicijnen niet krijgen.

Die nadelige gevolgen zijn oa Trager worden, Depressiviteit (waar weer als neveneffect zelfmoordgedachten kunnen zijn) en concentratie moeilijkheden. Maar ook problemen met het hart.

Maar ja, daar houden multinationals toch geen rekening mee, omdat ze zich niet kunnen of willen verzetten in in het leven van een patiënt.

Klik hier om een tekst te typen.