Ben dus vanwege mijn beperking bij een multipack afdeling van een WSW bedrijf in Almelo sinds 2006. Maar sinds dit INCOMPETENTE Kabinet aan het roer is en de participatiewet invoerde is er van de zekerheid voor een WSW medewerker niets meer over.

En dat iets waar ik met mijn hoofd niet bij kan.

Dit is wat er met mij kan gebeuren.

Ben buiten mijn schuld vanwege nekklachten bijna 1 1/2 jaar ziek bij huis geweest, ben inmiddels weer met de werkuren aan het opbouwen en zit momenteel op 4x6 uur.

Naar mijn mening gaat dat best wel goed en nog tot eind november om volledig terug te komen.

Maar nu gaat mijn werkgever mij tegen werken.

Terwijl ze weten dat ik in mijn 2de ziekte jaar zit.

Heb mijn leidinggevende dus gevraagd wat de reden was van het vertragen van de uren opbouw was, het antwoord was dat hij het te snel vond gaan.

Heb hem gezegd dat ik voor december weer volledig aan het werk wou zijn om het volgend jaar niet in financieele problemen te komen en ook op die manier niet in een sociaal isolement te komen, daarop kreeg ik als antwoord dat geld daar niets mee te maken had, waarop ik hem vroeg hoe ik anders mijn vaste lasten moest betalen. 

Tevens had ik het idee dat hij mij niet serieus neemt.

Ik dacht dat ik voor een sociale werkplaats werkte, nou dat kan ik dus wel mooi vergeten.

Heb afgelopen maandag een gesprek gehad met leidinggevende, P&O en mijn maatschappelijke begeleider.

En ging hard tegen hard, want mijn leidinggevende wou mij op 4x6 uur laten hangen, maar hebben toch een afspraak kunnen maken, omdat mijn begeleider met het verhaal van de MRI foto's op de proppen kwam en dat hij de foto's ook had gezien en dat het geen leugens waren die ik had verteld.

Je had het gezicht van mijn leidinggevende eens moeten zien, het was alsof  hij het in Keulen hoorde donderen.

Maar ja, nu wordt iedereen bij ons voor dom houden.

De bedoeling is dat ik naar 4x 7uur wil werken om zo eind November weer volledig aan het werk te zijn.

Ga as maandag weer aan verder met het opbouwen met de uren en gaat mijn leidinggevende toch weer moeilijk doen dan gaan mijn begeleider ik het juridisch aan vechten, omdat dit dan valt onder pestgedrag van leidinggevende.

Maar deels heb ik dat heb ik dus ook weer te danken aan Pinokio en die Trut van een Jetta Klijsma en die PvdA handlanger Min Asscher.

Het zijn allemaal politici die de realiteit van het echte leven kwijt zijn geraakt en dus INCOMPETENT zijn om dit land te regeren.