Yes, heb eindelijk lokaal een partij gevonden die mij wil helpen om (in ieder geval lokaal) meer RESPECT en BEGRIP te krijgen voor mensen met een beperking.

Dit heb ik weten te bereiken door contact op te nemen met de fractievoorzitter van de meest sociale partij uit de gemeente Hellendoorn, namelijk Dennis op den Dries van Groen Links.

Heb afgelopen donderdagavond een gesprek met hem en nog twee afgevaardigden gehad en daar is het volgende idee uit voor gekomen. 

Het idee is om gastlessen te gaan geven op basisscholen aan de groepen 5 en 6.

Dit idee word in een project gegoten doormiddel van grootscheepse plannen.

Hier word 31 mei met de commissie bestaand uit 2 a 3 afgevaardigden van Groen Links en 3 afgevaardigden uit de Facebookgroep "GEVRAAGD, MEER RESPECT EN BEGRIP VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING" voor de eerste keer over vergaderd en woorden de plannen verder uit gewerkt.

Maar na alle waarschijnlijkheid word deze commissie nog uitgebreid met een afgevaardigde van Stichting de Welle.

Kreeg van avond het bericht dat mijn vermoeden van hierboven bevestigd word.

En als alle plannen eind november uitgewerkt zijn wordt het project met aanwezigheid van de pers gepresenteerd aan de gemeenteraad van de gemeente Hellendoorn.

Daar kom ik later als het zover is over terug om verder uitleg te geven.

Maar om over mij zelf terug te komen, moet 23 - 5- 2018 naar het ziekenhuis voor een fast track onderzoek naar het hart en na afloop naar de Cardioloog.

Dit omdat ik de laatste tijd snel moe en kortademig wordt.

Ben vorige vrijdag via de huisarts wezen bloedprikken i.v.m verdenking op kanker.

Daar uit bleek dat een virusinfectie in mijn lichaam zat, maar geen spoor van kanker.

Deels ben ik blij, maar blijft de vraag, waar komt dan de kortademigheid en zo af en toe het stekende gevoel in de borst weg.