Wil in deze pagina ook een paar positieve kanttekeningen plaatsen.

Want ben de laatste maanden na iets meer dan 1jaar hevige pijn te hebben moeten lijden door drie zorgverleners zeer goed geholpen om mijn nekklachten dusdanig te verminderen dat ik gelukkig weer aan het afbouwen ben met de morfinetabletten van 15 mg naar nu 2 x 5 mg.

Heb zoveel pijn gehad dat naast de morfinetabletten van 15mg zelfs nog morfinepleisters van12 MCG/uur er bij gebruikte.

Maar zelfs die ben ik al niet meer nodig.

Ben vorig jaar naar een pijnteam in het ziekenhuis Zwolle geweest en kreeg daarvan te horen dat ik maar met die pijn moest leren leven.

Daardoor zit ik sinds 1 december van het vorig jaar in het 2de ziektejaar, waardoor dus niet alleen lichamelijk heb moeten in leveren maar ook nog eens financieel.

Gelukkig ben ik via de Menzis zorgverzekering en mijn huisarts bij de Rugpoli in Delden onder behandeling gekomen, waardoor de pijn dusdanig is afgenomen dat ik sinds twee weken dus aan het afbouwen ben met de morfine.

En daarvoor ben ik bovenstaande mensen (behalve het ziekenhuis in Zwolle) heel hartelijk bedanken voor hulp die ik van hen heb gekregen, want te moeten leven met constante pijn en daardoor misschien je werk er kwijt te raken is ook niet wat.

Dus toch nog een positief bericht over een zorgverzekeraar.

En geef bij deze een hele dikke pluim voor mijn huisarts dokter Welling en de Rugpoli.

Ben nu helemaal van de morfine af.